Over ons

Wij zijn Thomas en Cees. In 2000 elkaar leren kennen en getrouwd in 2006. We wonen in Nederland, in de buurt van Amsterdam.

We zijn gepassioneerd over reizen, eten en lifestyle. Sinds we elkaar ontmoetten reisden we de wereld rond. We hebben alle continenten behalve Antarctica bezocht. We houden van luxe hotels, geweldige restaurants ( Michelin-ster) en hot spots. We genieten zoveel mogelijk van het leven.

Sinds 2017 hebben we een hond. De naam van de hond is Tobias en hij is een Australische Labradoodle. Hij woont samen met ons en onze Britse korthaar kat Claire (vernoemd naar Claire van House of Cards).

Als we thuis zijn, koken we graag voor vrienden, en we houden ook van een Netflix-avond.

We zijn deze website begonnen om onze ervaringen te delen. Elk jaar reizen we naar het buitenland. We proberen zoveel mogelijk te reizen en te dineren. Het verkennen van de wereld, het zien van andere culturen en fine dinging is wat we liefde.

Deze blog gaat over hotels, ervaringen en eten dat we zelf hebben voorbereid. Laat ons weten wat uw gedachten zijn. In 2020 gaan we naar Oostenrijk (wintersport), Spanje (op bezoek bij Friends) en ?????

Zoals genoemd zijn wij gepassioneerd over reizen. We hebben de volgende landen bezocht

Europa

 1. Oostenrijk
 2. België
 3. Bulgarije
 4. Kroatië
 5. Denemarken
 6. Frankrijk
 7. Duitsland
 8. Griekenland
 9. IJsland
 10. Italië
 11. Liechtenstein
 12. Luxemburg
 13. Malta
 14. Monaco
 15. Noorwegen
 16. Portugal
 17. Rusland
 18. Spanje
 19. Zweden
 20. Zwitserland
 21. Nederland
 22. Turkije
 23. Verenigd Koninkrijk